header

Interim communicatiemanagement

Tijdelijke ondersteuning

't Ruist communicatie is breed in te zetten. Wij worden als het ware tijdelijk onderdeel van uw bedrijf. Wij maken ons de cultuur eigen en signaleren snel waar communicatieknelpunten liggen. Wij denken en werken in oplossingen. Als u op zoek bent naar een interim communicatiemanager, dan bent u bij 't Ruist communicatie aan het juiste adres.

Veranderingsprocessen

Veranderingen komen vaak onverwacht en zijn altijd spannend voor medewerker en bedrijf. Waarom? Hoe? Wat? Wij begeleiden veranderingsprocessen binnen bedrijven en maken door communicatie de verandering transparant. Wij betrekken medewerkers bij de processen en leveren een bijdrage om de doelstellingen te verwezenlijken door het beste uit hen naar boven te halen.

Opvang tijdens afwezigheid

Uw communicatieafdeling is even stuurloos, vanwege ziekte, zwangerschap of een andere reden. Er lopen verschillende projecten die voortgang behoeven, maar u heeft zelf te weinig tijd om de (bege)leiding over te nemen. 't Ruist communicatie stapt snel in, waardoor de afdeling en dus de organisatie kunnen blijven draaien.